Mediation in de zorg

“Als er een gedragsstoornis of gedragsprobleem bij komt kijken, kan dit een gesprek in de weg zitten of een conflict verergeren.”

Lees meer

ADR-gecertificeerde mediator

Mediation bij gedragsstoornissen en problemen

Verstoorde communicatie in de zorgsector komt regelmatig voor. Als er een gedragsstoornis of gedragsprobleem bij komt kijken, kan dit een gesprek in de weg zitten of een conflict verergeren. Het inzetten van een professionele mediator biedt hulp.

Ik ben een ADR-gecertificeerde mediator, gespecialiseerd in de zorg met gedragsstoornissen en problemen. Denk hierbij aan ASS, ADD, ODD, PTSS en ADHD en hechtingsproblematiek. Ook bemiddel ik bij conflicten in families met dezelfde voorkomende gedragsstoornissen. Dit doe ik op een professionele, onafhankelijke en onpartijdige manier.

Dankzij mijn jarenlange ervaring bij de GGZ heb ik kennis van veel voorkomende situaties en geschillen. Daarnaast ben ik actief in de vrijwillige buurtbemiddeling in de omgeving Dalfsen/Staphorst. Hierdoor zorg ik tijdens een conflict voor een uitkomst die werkt voor beide partijen.

Gratis kennismakingsgesprek

Om het mediation proces zo goed mogelijk te laten lopen is het belangrijk dat het klikt. Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

info@schoemakermediation.nl | 0619198583